STS is gespecia­liseerd in het leveren van hoog­waardige onderwijs­producten voor de automotive branche

Met jarenlange ervaring in de sector begrijpen we de behoeften en uitdagingen van professionals en bedrijven in deze branche als geen ander. Onze focus ligt op het aanbieden van diverse educatieve oplossingen om uw kennis en vaardigheden te verbeteren en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ons uitgebreide aanbod omvat onder andere:

E-learning:

Met onze inter­actieve en praktische e-learning­modules kunt u leren op uw eigen tempo en op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Of u nu een beginner bent die zijn kennis wil vergroten of een ervaren professional die zich wil bijscholen, onze e-learning­cursussen zijn op maat gemaakt voor elke behoefte.

How-to video’s:

Wij maken informatieve how-to video’s. Deze bieden staps­gewijze instruc­ties en demon­straties voor verschil­lende technische processen en repa­raties in de auto­motive branche. Deze video’s zijn een waarde­volle bron voor zowel docenten als studenten.

Bedrijfs­opleidingen:

We begrijpen dat elke organi­satie unieke trainings­behoeften heeft. Daarom maken wij op maat gemaakte bedrijfs­oplei­dingen die zijn afgestemd op de specifieke eisen van uw bedrijf. Hiermee kunt u uw team bijscholen en hun expertise uitbreiden.

Nascholing:

In een snel veranderende branche is het essentieel om voortdurend up-to-date te blijven. Wij ontwikkelen nascholings­programma’s die u kunnen helpen u bij het opfrissen en verbeteren van uw kennis en vaardigheden, zodat u altijd het beste kunt bieden aan uw klanten.

Praktijk­leermiddelen:

Voor een hands-on leerervaring maken wij praktijk­leermiddelen die u helpen om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen. Deze middelen zijn ontworpen om u vertrouwd te maken met de nieuwste technolo­gieën en apparatuur in de automotive sector.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een van onze onderwijsproducten of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op via:

E info@souren-ts.nl
T 06 20 25 50 08

Wij helpen u graag verder!